Udtalelser

Dejlige anbefalinger fra nogle af dem jeg har samarbejdet med.

Jeg havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Ronni i forbindelse med skift af virksomhedens navn og logo. Jeg startede lidt i blinde, også i forhold til en ny rød tråd (design) i virksomheden. Her var Ronnis erfaring guld værd, og vi endte ud med både at få lavet et fantastisk nye logo (med afsæt i det gamle og virksomhedensværdier) og en designmanuel som har været et super værktøj til hele tiden at tænke den røde tråd ind i de ting der laves.
Når vi har behov for designmæssig assistance, så er Ronni vi tager fat i.
André Brandi Jensen, CEO, ABJ METAL

Jeg har af flere anledninger hyret Ronni over de sidste 4 år og han har aldrig fejlet i forhold til at skabe designs, som vi er stolte over at bruge som vores profil.
Han produceret længerevarende resultater, som kommunikerer det essentielle i vores arbejde – ikke en nem opgave for en kunde i en branche indenfor mode, co-creation og videnskab.

Ronni er en meget dygtig designer og meget behagelig at arbejde med. Det arbejde han lavede var enestående og jeg var meget tilfreds.

Jeg hyrede Ronni til at designe og udvikle vores nye hjemmeside og andet grafisk materiale, og det har været en fornøjelse at arbejde med ham.
På kort tid afkodede han vores udfordringer og transformerede det til noget visuelt og forstående.
Hans kendskab til design, har hjulpet med at gøre vores hjemmeside til en succes – professionelt designet, struktureret og optimeret.
Hvis du nogensinde har brug for en kreativ, dedikeret og pålidelig grafisk designer, så vil jeg stærkt anbefale Ronni!

Ronni har arbejdet hos os som Art director og vi vil med glæde give ham de bedste anbefalinger.
Ronni har et fantastisk grafisk øje – og kombineret med en klar forståelse for kommunikationsstrategier, kan han designe ekstraordinære løsninger.
Vi kender Ronni som meget indlevende, ansvarsfuld og fleksibel person, med en personlighed, som gør ham populær blandt kunder og kollegaer.

Ronni Jonassen er en særdeles kompetent og perfektionistisk AD’er, som bruger sin eftertænksomhed og erfaring til at løse opgaven selvstændigt og hurtigt. Ronni er blevet en rigtig god kammerat, efter vi lærte hinanden at kende gennem et fælles onlineprojekt i 2007. Han er den designer, som jeg har løst flest opgaver med de seneste tre år – og det vil han garanteret også være i fremtiden.

It was such an honor to work with Ronni, he knows exactly what he is doing! If he doesn’t know how to do something, he will figure it out in a timely fashion. Ronni knows how to take a vision that you have and bring it to life, I wouldn’t ask for anyone else to be partnered with.

I am working with Ronni, for all my design work for any marketing marterial, brand image, packaging etc. When he taps into his creative side he creates amazing things! Definately reccomend!